пʼятницю, 5 травня 2017 р.

І травень знову нагадує історію жахливих днів

    Результат пошуку зображень за запитом "картинки до 9 травня маки"     
                     Ми свято шануємо пам`ять усіх,
                     Хто власним життям нашу юність зберіг,
                     Хто впав за свободу у грізну годину,
                     За землю священну, за Україну!
   День пам`яті полеглих у Другій Світовій війні - це лише часточка великої данини, пошани полеглим і живим ветеранам, які своєю кров`ю відстояли нашу свободу. Мало залишилось учасників тих подій, але всі ми щиро їм вдячні.
    9 Травня - день пам`яті і скорботи.Вклонімося усім полеглим, схилимо голови в журбі й задумі.Покладімо квіти до могил,в молитві пом`янімо всіх, хто не повернувся з тієї проклятої для всього світу війни.
     Вшануймо пам`ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, Героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.
   Наша книгозбірня теж вшановує цей день в історії. Сьогодні біля Обеліска Слави проведено годину пам`яті "І травень знову нагадує історію жахливих днів".Учні школи поклали квіти до Обеліска Слави, присутні вшанували загиблих ветеранів війни хвилиною мовчання. Ветерана війни Гудак Меланію та вдову ветерана Драгун О.Ф. відвідали вдома працівники культури, інспектор ВОС та сільський голова,який вручив їм грошову винагороду.

Немає коментарів:

Дописати коментар