середу, 26 квітня 2017 р.

Чорнобиль немає минулого часу

Результат пошуку зображень за запитом "картинки до чорнобиля"               
                                  
                                                                     
    У ніч з 25 на 26 квітня 1986 року о 1 годині 23 хвилині 40 секунд над четвертим реактором Чорнобильської атомної електростанції  нічну пітьму розірвало полум`я.Ропочалась пожежа. Трагедія сталася 26 квітня 1986 року. Вона ввійде в історію, в усі хроніки людства як невигойна рана на тілі України. Надто дорого заплатили й ще платимо за Чорнобиль.За кілька днів людство зробило крок из епохи доатомної в епоху незвідану.
     Горе, страждання. Втратили життя землі й ріки, спустіли донедавна мальовничі села, поселилася  скорбота в ,,мертвому місті" Прип`яті, радість покинула людей.
    Немає, мабуть, в Україні місця, де б не було тих, хто ліквідовував наслідки аварії, комусь - рятували життя і здоров`я, іншим допомагали матеріально і морально. Проходять роки після аварії на Чорнобильській АЕС. Минув 31 рік, а біль не вщухає, тривога не полишає людей, пов`язаних скорботним часом ядерного апокаліпса.
    Наш земний уклін, довічна вдячність усім,хто, ризикуючи своїм здоров`ям і життям, заради нас брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.Священна пам`ять тим, хто поклав своє життя.
    До дня Чорнобильської аварії бібліотека з СБК підготували вечір-реквієм "Чорнобиль немає минулого часу", на який було запрошено учасника ліквідації аварії - Варга Ю.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар