четвер, 17 березня 2016 р.

Увага, на вас чекає нова книга

  Вашій  увазі пропонуються нові книги, що надійшли до нашої бібліотеки. Якщо маєте бажання більш детально ознайомитись з новими надходженнями та взяти вподобану книгу для читання додому, будь ласка, завітайте до нашої бібліотеки!


Яґелло, Й.
Кава з кардамоном [Текст]: роман / Йоанна Яґелло; пер. з пол. Божени Антоняк. – Львів: Урбіно, 2015. – 240с.Досі спокійне життя 15-річної гімназисти Лінки змінюється. Її мама дедалі більше втомлюється й дратується, вітчим чимраз довше затримується на роботі, Лінці, доводиться займатися молодшим братиком, хоча не за горами випускні іспити, і треба більше приділяти уваги навчанню… Дівчина відчуває себе покинутою. До всього, її  мама мусить поїхати на невизначений час, і на Лінку лягають усі хатні обов’язки. А ще зіпсувалися стосунки з найкращою подругою, і хлопець, якого вона вважає лише своїм другом, ставиться до неї якось дивно, у школі суцільні проблеми… Щоб відволіктися, Лінка вирішує відвідати свою бабусю, яку давно не бачила. У її домі дівчина випадково знаходить дивну фотографію. Прагнучи з’ясувати пов’язані з нею подробиці, Лінка несподівано розуміє: у неї є сестра, якої вона ніколи не бачила…За пригодами Лінки читачі стежать затамувавши подих. Та відірвавшись від чудової книжки, чому б не спробувати зварити й собі каву з кардамоном. 

      


 Андрухович, С.https://2.bp.blogspot.com/-dFRUk4TDMks/Vtb-   QMasIVI/AAAAAAAAItM/ggpw18pZGWc/s200/004.jpgЛева, 2015. – 288с.Станіславів кінця ХІХ – початку ХХ століття. Звичайне місто на кресах «щасливої Австрії», в якому живуть, страждають, нероздільно закохуються, захоплюються наукою і шарлатанськими виступами всесвітньо знаних ілюзіоністів, розважаються на балах і карнавалах, ходять на шпацер і ховають таємниці у різьблених комодах. І на тлі епохи, яка для нащадків щораз більше обростатиме міфами про ідилічне життя, - долі двох жінок, що переплелися так тісно, як стовбури дерев – у нерозривному зв’язку, який не дає ні жити, ні дихати, ні залишитися, ні піти.https://3.bp.blogspot.com/-B3smaLarT5M/Vtb-DJpprKI/AAAAAAAAItE/4l28ox2Z_Cc/s200/002.jpg





Дереш, Л.
Остання любов Асури Махараджа [Текст]: роман / Любко Дереш. – К.: Нора – Друк, 2013. – 226с. Читацький клуб.
"Остання любов Асури Махараджа" — алегорична історія про демона, який вирішив покинути розкіш нижніх світів заради любові до сліпої дівчини з України, що мешкає в самому серці Нью-Йорка. Протистояння напівбогів і демонів, демонстрації на Уолл-стріт і харизматичні проповідники, метафізичні запитання і смачні історії з лівообертальних світів (толерантна назва пекельних планет) — все це у новому романі Любка Дереша про любов, від якої тане серце.




   

Немає коментарів:

Дописати коментар